• zaterdag 15 oktober 2022
  • Spoorwegmuseum, Utrecht

15 oktober 2022 | Gratis evenement voor jongeren van 18 tot 30 jaar die willen ontdekken wat er (nog meer) te beleven is met de Europese programma's. Neem vooral een vriend(in) mee!

Wil je ontdekken wat je kunt beleven met Europese programma's? Heb je al een toffe internationale ervaring gehad? Of wil je inspiratie opdoen om zelf aan de slag te gaan?

Kom dan op zaterdagmiddag 15 oktober naar Next Step Europe!

In het Spoorwegmuseum in Utrecht vieren we de bijzondere (buitenland)ervaringen van jongeren. Vrijwilligerswerk doen in Kroatiƫ, op uitwisseling in Spanje of een verschil maken in je eigen buurt: ook jij kan dit doen!

In een festivalsetting nemen jongeren je mee in hun bijzondere verhalen en delen ze hun tips en trucs. Je krijgt inspiratie om zelf een (internationaal) project op te zetten of naar een ander Europees land te gaan. En je vindt er praktische informatie over de Europese (subsidie)mogelijkheden. Met interactieve workshops, leuke sprekers en handige info-sessies. Binnenkort volgt er hier meer info over het programma.

Deelname is gratis, maar meld je wel even aan

We vinden het leuk als je iemand meeneemt, zodat nog meer jongeren zien wat Europa voor hen te bieden heeft. Vul bij je aanmelding daarom in wie je meeneemt. De middag is vooral bedoeld voor jongeren tussen 18 en 30 jaar.

En als leuke extra: deelname aan dit event betekent ook gratis toegang tot het Spoorwegmuseum.

Terug naar Agenda

bgie