Skip to main content
  • 21 mei 2024
  • Online

21 mei 2024 | Webinar waarin we onderzoeken hoe we AI kunnen bespreken binnen de context van jongerenwerk en media-educatie.

Wat is het?

In de afgelopen jaren heeft kunstmatige intelligentie een grote impact gehad op het grote publiek, het medialandschap een nieuwe vorm gegeven en de manier waarop we in de digitale wereld werken veranderd. In deze sessie onderzoeken we hoe we AI kunnen bespreken binnen de context van jongerenwerk en media-educatie. Onze gastspreker geeft je praktische en creatieve tips over het gebruik van AI als onderdeel van je werk met jongeren.

Petteri Ruotsalainen werkt voor Valo-Valmennusyhdistys ry, waar hij sinds 2023 AI gebruikt in het jongerenwerk op een project genaamd ├älyteko (link alleen in het Fins). Petteri is een creatief humanist en professioneel fotograaf met meerdere jaren ervaring in creatieve projecten, cultureel jongerenwerk en media-educatie. Momenteel traint hij jongerenwerkers in AI en maakt hij een gids voor professionals die met jongeren werken.

SALTO Digital Dialogues is een maandelijkse webinarserie over actuele onderwerpen op het gebied van digitale transformatie voor iedereen die geïnteresseerd is in onderwerpen die verband houden met de prioriteit Digitalisering in Erasmus+ en de programma's van het European Solidarity Corps. Webinars zijn te volgen en worden achteraf gedeeld op YouTube.

Praktische informatie

Deze webinar vindt plaats op 21 mei om 13:00 CET. Vooraf aanmelden is niet nodig. Je kunt de webinar volgen via deze link of via onderstaande button. Neem voor meer informatie contact op met Angela Medendorp via a.medendorp@nji.nl.

Terug naar Agenda

bgie