Skip to main content
  • 5 september 2024
  • Jongerencentrum JACO Amsterdam
  • Deadline: 29 augustus

5 september 2024 | Geef je op vóór 29 augustus | Word geïnspireerd door lopende Europese samenwerkingen op het thema 'digitaal jongerenwerk en Europa', hoor hoe je zelf een project kunt starten en leer waar je de belangrijkste informatie vindt.

Wat is het?

Digitaal of online jongerenwerk is een belangrijke ontwikkeling in het jongerenwerk van vandaag en morgen. Niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van Europa wordt veel ervaring opgedaan. Op allerlei plekken worden praktische materialen en tools ontwikkeld. Tijdens deze bijeenkomst verkennen we de kansen die dit biedt voor het jongerenwerk in Nederland. Wat zijn interessante Europese projecten en initiatieven? Hoe maken jongerenwerkers en jongerenwerkorganisaties daar gebruik van? En welke (subsidie)mogelijkheden zijn er voor Europese uitwisseling en samenwerking?

Wat leer je?

In deze bijeenkomst word je geïnspireerd door lopende Europese samenwerkingen op dit thema, hoor je hoe je zelf een project kunt starten en leer je waar je de belangrijkste informatie vindt.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor jongerenwerkers in Nederland die geïnteresseerd zijn in digitaal jongerenwerk.

Praktische informatie

Tijdstip
10.00 - 14.00 uur (inclusief lunch)

Locatie
Jongerencentrum JACO 
Rhijnspoorplein 1A, Amsterdam

Terug naar Agenda

bgie