Skip to main content

Het subsidieprogramma European Solidarity Corps wordt uitgevoerd door het Nationaal Agentschap Erasmus+ Jeugd en European Solidarity Corps in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Wij zijn onderdeel van het Nederlands Jeugdinstituut.

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen het European Solidarity Corps? Schrijf je dan op deze pagina in voor onze nieuwsbrief!

Je kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens. Meer informatie over het programma of hulp bij jouw aanvraag nodig? Op deze pagina hebben we de hulplijnen en hoe je er gebruik van kunt maken op een rijtje gezet. Heb je een vraag over Solidariteitsprojecten? Via solidariteitsprojecten@nji.nl kun je ons een mail sturen. App je liever? Via WhatsApp kom je in contact met ons op 06 2566 06 57.

Het Nationaal Agentschap is bij hoge urgentie bereikbaar op noodnummer 06-15562126. Administratieve vragen worden op dit nummer niet beantwoord - mail daarvoor naar esc@nji.nl en je bericht wordt vanaf daar z.s.m. opgepakt.

  • Volg ons op social media

Meet the team!

bgie