Skip to main content
  • 4 - 8 november 2024
  • Reykjavik, Ijsland
  • Deadline: 2 juni

4 - 8 november 2024 | Aanmelden tot 2 juni | Conferentie om te leren, samen te werken en kennis uit te wisselen over innovatieve methoden en best practices in formeel en niet-formeel leren, door middel van het verkennen en uitwisselen van leermiddelen.

Wat is het?

Het evenement biedt de mogelijkheid om te leren, samen te werken en kennis te delen over innovatieve methoden en best practices in formeel en niet-formeel leren, door middel van het verkennen en uitwisselen van leermiddelen. Een leermiddel kan worden gezien als de manier waarop we leerdoelen overbrengen en implementeren in een praktijk die deelnemers betrekt bij het leerproces. Tools kunnen verschillende vormen aannemen, zoals simulatieoefeningen, creatieve workshops, rollenspellen, buitenactiviteiten en meer.

Deze editie zal zich richten op de prioriteit van de jongerenprogramma's die digitale transformatie aanpakken en de thematische gebieden die zijn geïdentificeerd door het SALTO Participation & Information Resource Centre aanpassen om ze relevant te maken voor zowel de niet-formele als de formele sectoren.

Wat leer je?

  • Verken een reeks digitale thema's, kwalitatieve tools en benaderingen door middel van workshops onder leiding van een facilitator, intercollegiale discussies, diepgaande discussiesessies en interactieve activiteiten.
  • Raak geïnspireerd en verbind nieuwe tools, methodologieën en praktijken met de context van jouw organisatie, lokale realiteit en professionele/persoonlijke ervaringen door te werken rond het begrip overdraagbaarheid.
  • Wissel uit en bespreek hoe digitale tools kunnen worden toegepast in verschillende sectoren en in verschillende contexten en omgevingen.
  • Reflecteer op digitale praktijken, onderzoek en competenties.

Voor wie?

De conferentie is bedoeld voor jongerenwerkers en trainers.

Praktische informatie

De training vindt plaats in Reykjavik, Ijsland. De eigen bijdrage is € 75,- per persoon. De reiskosten en kosten voor training, accommodatie en maaltijden zijn inbegrepen. Er wordt Engels gesproken tijdens het evenement.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden kan tot 2 juni 2024 via de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Op 24 juni hoor jij of je bent geselecteerd. Neem voor meer informatie contact op met Esther Schelvis via e.schelvis@nji.nl.

Terug naar Agenda

bgie