Skip to main content
  • 7 - 11 oktober 2024
  • Gdynia, Polen
  • Deadline: 16 juni

7 - 11 oktober 2024 | Aanmelden tot 16 juni | Conferentie voor organisaties die actief zijn binnen het European Solidarity Corps om het netwerk te versterken en uit te breiden.

Wat is het?

Het European Solidarity Corps Resource Centre organiseert samen met het Poolse Nationaal Agentschap en het Roemeense Nationaal Agentschap het internationale evenement "SoliDARE". Dit is de derde editie van een reeks evenementen ter ondersteuning van gemeenschapsvorming voor organisaties, die worden gecoördineerd door het European Solidarity Corps Resource Centre.  

Het evenement is bedoeld om vertegenwoordigers van organisaties die actief zijn in het programma van het European Solidarity Corps samen te brengen. Het evenement is gebaseerd op co-creatie en participatieve methoden. De deelnemers creëren samen de inhoud van de bijeenkomst. 

Wat leer je?

Er zullen drie volledige werkdagen zijn, waarin de volgende doelstellingen zullen worden bereikt:

  1. Organisaties en jonge individuen in staat stellen om solidariteit in de samenleving te bevorderen.  
  2. Een gevoel van lidmaatschap opbouwen voor een European Solidarity Corps gemeenschap  
  3. Ruimte bieden voor netwerken en het creëren van toekomstige partnerschappen 
  4. De communicatie in de groep actief houden

Voor wie?

Dit evenement is bedoeld voor jongerenwerkers/vertegenwoordigers van organisaties die actief zijn binnen het European Solidarity Corps.

Praktische informatie

Het evenement vindt plaats in Gdynia, Polen. De eigen bijdrage is € 75,- per persoon. De reiskosten en kosten voor training, accommodatie en maaltijden zijn inbegrepen. Er wordt Engels gesproken tijdens het evenement.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden kan tot 16 juni 2024 via de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Op 4 juli hoor jij of je bent geselecteerd. Neem voor meer informatie contact op met Esther Schelvis via e.schelvis@nji.nl.

Terug naar Agenda

bgie