Skip to main content
  • 29 november 2022
  • Online, Estland
  • Deadline: 28 november

29 november 2022 | Geef je op voor 28 november | Een e-learning voor iedereen die is geïnteresseerd in duurzame digitale transformatie.

Wat is het?

Deze e-learning 'Digital Sustainability' gaat over digitale duurzaamheid. Een van de thema's die tijdens het online panel besproken wordt is de toepassing van digitale technologieën om bijvoorbeeld de VN-doelstellingen voor duurzame ontwikkeling te behalen. Er is ruimte voor een open debat met enkele experts die actief zijn op dit gebied en hun academisch onderzoek delen.

Wat leer je?

Het online panel is de derde in een reeks van zes online panelsessies over inclusieve en participatieve digitale transformatie. Het algemene doel is het informeren over digitale duurzaamheid.

Voor wie?

De conferentie is bedoeld voor jongerenwerkers en trainers die geïnteresseerd zijn in digitale duurzame transformatie.

Praktische informatie

Deelname is gratis. Zorg voor een goede video- en geluidsverbinding. Tijdens het online panel wordt Engels gesproken. Het panel is te volgen via:

Aanmelden

Aanmelden kan tot 28 november via de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Op 29 november hoor je of je bent geselecteerd. Neem voor meer informatie contact op met Mandy Evers via m.evers@nji.nl

Terug naar Agenda

bgie