Skip to main content
  • 30 augustus - 3 september 2023
  • Heemskerk, Nederland
  • Deadline: 31 mei

30 augustus - 3 september 2023 | Geef je op voor 31 mei | Een training voor jongeren die Europese ervaring hebben opgedaan via Erasmus+ Jeugd of het European Solidarity Corps en betrokken willen blijven bij het programma.

Wat?

Een internationale training voor jongeren die hebben deelgenomen aan de subsidieprogramma's van Erasmus+ Jeugd of European Solidarity Corps, bijvoorbeeld via een jongerenuitwisseling of Europees Vrijwilligerswerk. Tijdens deze training krijg je meer uitleg over de mogelijkheden van het programma, wordt je getraind in het verspreiden van deze informatie als peer en leer je hoe je zelf activiteiten op kunt zetten om promotie te maken voor Erasmus+ Jeugd of het European Solidarity Corps.

Na deelname aan deze training word je toegevoegd aan de maillijst van de Nederlandse EuroPeers en kun je lid worden van de Whatsapp-groep, om zo op de hoogte te worden gehouden over zowel nationale als internationale bijeenkomsten.

Voor wie?

Jongeren die hebben deelgenomen aan het subsidieprogramma van Erasmus+ Jeugd of European Solidarity Corps en een Europese ervaring hebben opgedaan, bijvoorbeeld via Europees Vrijwilligerswerk of een jongerenuitwisseling en die naderhand actief betrokken willen blijven bij de programma's. Dit door bijvoorbeeld zelf presentaties te geven of evenementen te organiseren over hun ervaringen, of door het Nationaal Agentschap en Eurodesk te helpen met de promotie van het programma.

Je kunt meedoen als je niet eerder mee hebt gedaan aan een internationale EuroPeers-training of als je training enkel online was. 

Praktische informatie

De training vindt fysiek plaats in Heemskerk, Nederland, van 30 augustus t/m 3 september. De voertaal is Engels. 

De eigen bijdrage is € 25,- per persoon. Reiskosten en kosten voor het programma, accommodatie en maaltijden zijn inbegrepen.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 31 mei 2023 via de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Op 21 juni hoor je of je bent geselecteerd. Neem voor meer informatie contact op met Maikel de Reuver via m.dereuver@nji.nl.

Terug naar Agenda

bgie