Skip to main content
  • 12 september 2024, 12.00 - 18.00
  • Driebergen-Rijssenburg
  • Deadline: 1 september

12 september 2024 | Geef je op vóór 1 september | Jaarlijks netwerkevent van Erasmus+ Jeugd en European Solidarity Corps.

Met veel plezier nodigen we je uit voor het jaarlijkse netwerkevent van Erasmus+ Jeugd en European Solidarity Corps op donderdagmiddag 12 september 2024. Dit keer zijn we te gast bij Antropia, Cultuur- en Congrescentrum, gelegen op het prachtige Landgoed de Reehorst in Driebergen-Rijsenburg, pal naast NS-station Driebergen-Zeist.  

Het thema van dit jaar: (on)gewoon het verschil maken.  
Tijdens de bijeenkomst staan we stil bij wat er nodig is om (nog meer) het verschil te maken. Voor jongeren, voor onszelf en voor de maatschappij. Gedurende de middag dagen we je uit om daarin je eigen zoektocht te starten in een programma vol inspiratie, verbinding, uitwisseling en doe-opdrachten. Dit doen we aan de hand van drie thema’s rondom je eigen project(en); de essentie, de uitvoering en de randvoorwaarden. En uiteraard kun je bij ons terecht voor al je (praktische en inhoudelijke) vragen over onze subsidies.  

Het belooft een inspirerende, interactieve en gezellige middag te worden.  

Wil jij hier bij zijn? Meld je dan snel aan via deze link of de button onderaan deze pagina.  

Programma 
12:00 uur Ontvangst met vegetarische inlooplunch 
12:45 - 13.00 uur Welkomstwoord en opening  
13:00 - 13:20 uur Toelichting middagprogramma 
13.20 - 14.40 uur Ronde 1 Aan de slag   
14:40 - 15:00 uur Pauze​ 
15.00 - 16.20 uur Ronde 2 Aan de slag 
16.20 - 16.45 uur Plenaire afsluiting​ 
16.45 - 18.00 uur Borrel 

Het programma staat op hoofdlijnen vast en tegelijkertijd is er nog volop ruimte voor aanpassingen. Graag horen we wat jij belangrijk vindt aan deze middag, zodat wij ons programma daar op af kunnen stemmen. Oftewel, wat wil jij uit deze netwerkmiddag halen? Laat het ons weten via het aanmeldformulier! 

Locatie 
Antropia, Cultuur- en Congrescentrum 
Landgoed de Reehorst 
Hoofdstraat 8 
(navigeer naar: Stationsweg 15B, Oude Stationsweg 13 of navigeer naar Station Driebergen-Zeist) 
3972 LA Driebergen 

Routebeschrijving 
Antropia bevindt zich op Landgoed De Reehorst, pal naast NS-station Driebergen-Zeist. We raden je daarom aan om met het OV te komen. Kom je toch met de auto? Parkeer dan de auto in Q-Park Station P+R Driebergen Zeist, op 4 minuten lopen van de locatie.  

Aanmelden 
Er is plaats voor maximaal 120 deelnemers. Aanmelden is noodzakelijk en mogelijk tot en met 1 september 2024. Deelname aan het netwerkevent is gratis. Vraag je je collega, jongerenwerker of leidinggevende om mee te komen? Dan graag wel apart aanmelden.  

Onverwachts verhinderd? 
Ben je onverwachts verhinderd? Laat het ons dan snel weten via erasmusplus@nji.nl. Zo voorkomen we met elkaar extra onnodige kosten en verspilling van voedsel en zijn we duurzaam bezig. We brengen mogelijk een deel van de kosten in rekening te brengen als je niet naar de bijeenkomst komt zonder af te melden.  

Terug naar Agenda

bgie