• 16 maart - 20 maart 2022
  • Deadline: 3 februari

16 - 20 maart 2022 | Geef je op voor 3 februari | Een training voor jongeren die Europese ervaring hebben opgedaan via Erasmus+ Jeugd of het European Solidarity Corps en betrokken willen blijven bij het programma.

Wat?

Een internationale training voor jongeren die hebben deelgenomen aan de subsidieprogramma's van Erasmus+ Jeugd of European Solidarity Corps, bijvoorbeeld via een jongerenuitwisseling of Europees Vrijwilligerswerk. Tijdens deze training krijg je meer uitleg over de mogelijkheden van het programma, wordt je getraind in het verspreiden van deze informatie als peer en leer je hoe je zelf activiteiten op kunt zetten om promotie te maken voor Erasmus+ Jeugd of het European Solidarity Corps.

Na deelname aan deze training word je toegevoegd aan de maillijst van de Nederlandse EuroPeers en kun je lid worden van de Whatsapp-groep, om zo op de hoogte te worden gehouden over zowel nationale als internationale bijeenkomsten.

Voor wie?

Jongeren die hebben deelgenomen aan het subsidieprogramma van Erasmus+ Jeugd of European Solidarity Corps en een Europese ervaring hebben opgedaan, bijvoorbeeld via Europees Vrijwilligerswerk of een jongerenuitwisseling en die naderhand actief betrokken willen blijven bij de programma's. Dit door bijvoorbeeld zelf presentaties te geven of evenementen te organiseren over hun ervaringen, of door het Nationaal Agentschap en Eurodesk te helpen met de promotie van het programma.

Praktische informatie

De online training vindt online plaats van 16 t/m 20 maart. Zorg ervoor dat je een apparaat met betrouwbare internetverbinding, microfoon en camera ter beschikking hebt. Er wordt Engels gesproken tijdens te training. Deelname is gratis.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 3 februari 2022 via de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Op 15 februari hoor je of je bent geselecteerd. Neem voor meer informatie contact op met Marlou Saris via m.saris@nji.nl.

Terug naar Agenda

bgie