• 24 januari 2022
  • Online
  • Deadline: 21 januari

Het Nationaal Agentschap European Solidarity Corps organiseert in januari verschillende events. Tijdens deze Q&A worden al jouw vragen over Europees Vrijwilligerswerk behandeld.

Met de nieuwe – en in 2022 enige – deadline om subsidie aan te vragen om de hoek, organiseren we een Q&A met programma-adviseurs Hanske Mulder en Angela Medendorp. Zij beantwoorden al je vragen over het aanvraagformulier en de toekenningsprocedure die daarop volgt. Ook kun je bij hen terecht met algemene vragen over lopende projecten. De duur van deze sessie is afhankelijk van de input.

Heb je vragen die specifiek zijn voor jouw situatie? Mail dan naar vrijwilligerswerk.esc@nji.nl of bel 030-230 63 44 (vermeld je projectnummer indien relevant) en je wordt zo snel mogelijk verder geholpen.

Quality Label

Deze Q&A is onderdeel van een serie, die online wordt aangeboden en in eerste instantie bestemd zijn voor organisaties die geaccrediteerd zijn voor deelname aan het European Solidarity Corps middels een geldig Quality Label. Ben je geïnteresseerd in het aanvragen van zo’n Quality Label? Neem dan een kijkje op deze pagina en stuur een mail naar onze programma-adviseurs via vrijwilligerswerk.esc@nji.nl

Meer informatie en aanmelden

Je kunt je aanmelden voor één of meerdere workshops via dit formulier. Let op: alleen mensen die zich hebben aangemeld via het formulier zullen de link naar de Zoom-vergadering ontvangen. Kun je onverwacht niet aanwezig zijn of heb je andere vragen? Stuur dan een mail naar vrijwilligerswerk.esc@nji.nl

Terug naar Agenda

bgie