Skip to main content
  • 11 juli - 15 juli 2023
  • Georgië
  • Deadline: 6 juni

11 juli - 15 juli 2023 | Geef je op voor 6 juni | Een studiebezoek voor jongerenwerkers, gericht op het ontdekken van lokaal jongerenwerk in Georgië en het uitwisselen van ervaringen en expertise

Kijk voor een uitgebreide beschrijving van 'EGL Study Visit in Western Georgia' en het aanmeldformulier op de pagina van SALTO-YOUTH voor deze activiteit.

Wat is het?

'EGL Study Visit in Western Georgia' is een vijfdaags studiebezoek van lokaal jongerenwerk in Georgië, met een focus op het delen van best practices en het beter leren kennen van de mogelijkheden van Europe Goes Local, Erasmus+ en het European Solidarity Corps.

Voor wie is het?

Deze training is bedoeld voor jongerenwerkers, -leiders, - beleidsmakers, -projectbegeleiders en vertegenwoordigers van gemeenten. 

Praktische informatie

De eigen bijdrage is € 75,- per deelnemer. Er wordt Engels gesproken. De reiskosten en kosten voor programma, accommodatie en maaltijden zijn inbegrepen.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie en mogelijkheid tot aanmelding op de website van SALTO-YOUTH. Eenmalige registratie is hiervoor noodzakelijk. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Mandy Evers via m.evers@nji.nl.

Terug naar Agenda

bgie