Skip to main content

Gefeliciteerd! Jullie idee is goedgekeurd en dat betekent dat jullie een contract krijgen dat je getekend terugstuurt. Jullie krijgen 80% van het toegekende bedrag overgemaakt. De overige 20% ontvang je na de goedkeuring van je eindverslag. 

Voor jullie met het project starten krijgen jullie van ons nog een kick-off meeting, zodat je weet waar je aan moet denken tijdens jullie project. Zorg dat je alles regelt volgens de planning die je in je subsidieaanvraag vermeld hebt. 

Alles goed bijhouden

Je moet in de Beneficiary Module bijhouden wat er in jullie project gebeurt. In deze database vind je ook meer informatie over de betaling van jullie project, jullie contract, enz. Zodra jullie subsidieaanvraag is goedgekeurd krijg je een inlog voor deze database. 

Bankrekening op eigen naam en Belastingdienst

Hoe gaat de Belastingdienst om met subsidiegeld dat op een bankrekening wordt gestort die op jouw naam staat? Let op: dit is dus niet je rekening voor persoonlijk gebruik; je dient sowieso een aparte rekening aan te vragen. We adviseren je om zelf contact op te nemen met de Belastingdienst zodra je subsidie ontvangt op een bankrekening die op jouw naam staat. Op deze manier kan je met de Belastingdienst bespreken óf en wat voor effect het ontvangen van subsidie heeft op je persoonlijke situatie, bijvoorbeeld als je een uitkering ontvangt. Je kunt dan de Grant Agreement van je project laten zien en je kunt ook altijd naar het Nationaal Agentschap verwijzen als er nog vragen zijn die jij niet weet te beantwoorden.

Vragen?

Heb je vragen over jullie project? Vraag de organisatie die jullie misschien geholpen heeft met de subsidieaanvraag om advies of neem contact met ons op. 

bgie