Skip to main content

De aanvraagformulieren van Europees Vrijwilligerswerk voor ronde 2 van 2024 van het European Solidarity Corps staan online!

Op het Erasmus+ and European Solidarity Corps Platform van de Europese Commissie vind je de officiĆ«le aanvraagformulieren voor ronde 2024-2 en 2024-3. De Programmagids European Solidarity Corps 2024 vind je op deze pagina.

Formulieren Europees Vrijwilligerswerk

De aanvraagformulieren voor Europees Vrijwilligerswerk staan ook online en kunnen worden ingeleverd tot de deadline van 1 oktober 2024, 12.00. Je vindt de formulieren via deze pagina. Let erop dat je op deze pagina jezelf eerst moet aanmelden voor je toegang krijgt tot de formulieren.

Formulieren Solidariteitsprojecten

Wil jij subsidie voor een Solidariteitsproject aanvragen? De aanvraagformulieren voor Solidariteitsprojecten staan nog niet online. Zodra die zijn gepubliceerd vind je daar hier bericht over.

Hulp nodig bij je aanvraag?

Wist je dat nieuwe aanvragers tot drie weken voor de deadline hun conceptaanvraag kunnen insturen voor feedback? Stuur je conceptaanvraag voor 10 september, 12:00 naar esc@nji.nl als je in aanmerking wilt komen voor feedback.

Op de website van de Europese Commissie vind je de handleidingen voor het invullen van de aanvraagformulieren. 

Let op: de formulieren werken niet goed in Internet Explorer, dus gebruik een andere browser (bijvoorbeeld Google Chrome of Firefox).

Terug naar Nieuws

bgie