Skip to main content

Alle organisaties die iets willen doen binnen de Europese Vrijwilligersprojecten van het European Solidarity Corps moeten zich vooraf registreren voor een Quality Label. Met dit label is het mogelijk een subsidieaanvraag in te dienen.

Zo vraag je een Quality Label aan:

 1. Maak een account aan in EU Login.
  Tip: sla de inlogpagina op in je favorieten. Klik op "Create an account" en vul je gegevens in. Klik op de knop "Create an account". Je ontvangt een e-mail met een link. Geen e-mail ontvangen? Check ook je spam- of junkmail. Klik op de link in de e-mail of kopieer de link en plak hem in de zoekbalk van je browser. Geef een wachtwoord in. Je EU-loginaccount is nu geactiveerd en je bent geregistreerd. 
 2. Maak een Organisation ID aan
  Ga naar het Erasmus+ and European Solidarity Corps Platform. Volg de handleiding van het Organisation Registration System om het Organisation ID nummer aan te maken.
 3. Upload de volgende gegevens bij ‘My organisations’ in het ORS:
  formulier juridische entiteit;
  formulier financiële identificatiegegevens (met bij voorkeur een kopie bankafschrift);
  - recent (maximaal één jaar oud) uittreksel van de Kamer van Koophandel, of bij een subsidieaanvraag van een informele groep: identiteitsbewijzen van alle (minimaal vier) deelnemers, woonachtig in Nederland;
  - bij aanvragen boven € 60.000,-: recent jaarverslag en winst of verliesrekening.
 4. Vraag nu het Quality Label aan en log opnieuw in met je EU-Login.
  Ga naar ‘Open Calls’ en kies ‘ESC50 Quality Label’. Volg de instructies. 
bgie