Skip to main content

Hoe inspireer je anderen met jouw project? Door het in de spotlights te zetten! Het European Solidarity Corps vindt het belangrijk dat resultaten, ervaringen en successen worden gedeeld: zowel binnen als buiten je organisatie. Deze tips helpen je daarbij.

Waarom projectresultaten verspreiden?

  • Je haalt meer uit je project doordat anderen ook van de projectresultaten kunnen leren;
  • Je brengt zowel het programma European Solidarity Corps als je eigen organisatie onder de aandacht;
  • Je benadrukt hiermee de meerwaarde van Europese samenwerking.

Deel dus regelmatig nieuws, updates en successen van je project; niet alleen na afloop, maar ook tussentijds. Vooral online op bijvoorbeeld Facebook of Instagram kun je makkelijk snel kleine succesmomenten delen.

Waar moet ik aan denken bij het verspreiden van projectresultaten?

Beter (online) zichtbaar zijn met jouw project

Enkele tips:

Als Nationaal Agentschap European Solidarity Corps zijn wij altijd op zoek naar interessante verhalen en ervaring. Leent jouw project zich voor een interview of artikel of heb je een leuke (after-)movie gemaakt die je graag met ons wil delen? Neem dan contact op met jouw contactpersoon of direct met de communicatie-collega’s via communicatie.erasmusplus@nji.nl.

Aanvullende tips voor verspreiding van projectresultaten

In de Programmagids vind je meer informatie over effectieve verspreiding van je projectresultaten. Lees (en gebruik!) ons e-zine met 7 tips voor een duurzaam project, en draag zo ook jouw steentje bij aan een betere, gezondere en duurzame wereld!

bgie