Skip to main content

Ken jij het budget voor subsidieaanvragen binnen het programma European Solidarity Corps voor de laatste ronde van 2023 al? Lees snel verder voor de budgetverdeling, criteria en prioriteiten.

Het totale beschikbare budget van 2023 voor subsidieaanvragen binnen het programma European Solidarity Corps is hier terug te vinden. Dit bericht gaat over het beschikbare budget van de laatste ronde in 2023.

Deadlines

De deadlines voor subsidieaanvragen binnen European Solidarity Corps in de laatste ronde van 2023 zijn:

  • Europees Vrijwilligerswerk: 4 oktober 2023, 12:00 uur.*
  • Solidariteitsprojecten: 4 oktober 2023, 12:00.

* = geopend vanwege overgebleven budget. Lees meer daarover op deze pagina.

Budget

Het beschikbare budget voor de verschillende actielijnen van European Solidarity Corps in de laatste ronde van 2023 is:

  • Europees Vrijwilligerswerk: tenminste € 150.000,-**
  • Solidariteitsprojecten: € n.n.b.

** = dit bedrag is inclusief buitengewone kosten.

Prioriteiten

In de programmaperiode European Solidarity Corps 2021-2027 ligt de focus op prioriteiten als het stimuleren van inclusie, duurzaamheid en participatie in de democratie. Deze prioriteiten worden meegenomen tijdens de beoordeling van subsidieaanvragen. Bekijk dus goed in de Programmagids wat belangrijke doelstellingen en prioriteiten zijn van de subsidielijn, waarvoor jij een aanvraag wilt indienen. Meer informatie over de prioriteiten van European Solidarity Corps vind je op deze pagina.

Hulplijnen

Om je te ondersteunen bij jouw subsidieaanvraag bieden we weer de mogelijkheid om een adviesgesprek aan te vragen of feedback te krijgen op jouw voorstel (tot drie weken voor de deadline). Daarnaast worden er informatiebijeenkomsten georganiseerd. Houd voor de data de agenda op onze website in de gaten.

Terug naar Nieuws

bgie