Skip to main content

Wij hebben in een FAQ de meestgestelde vragen voor projectcoördinatoren op een rij gezet over de mogelijkheden voor projecten binnen het European Solidarity Corps met betrekking tot de huidige situatie in Oekraïne.

Het Nationaal Agentschap European Solidarity Corps is geschrokken van de huidige situatie in Oekraïne en kijkt hier met verdriet naar. Lees hier ons volledige statement.

Force majeure? Check de Oekraïne FAQ

"Wanneer is er sprake van force majeure?" en "In welke landen kunnen wel/geen projecten plaatsvinden?" zijn enkele van de meestgestelde vragen door projectcoördinatoren de gevolgen van de situatie in Oekraïne voor het programma European Solidarity Corps. Wij hebben de vragen en antwoorden erop verzameld in deze Oekraïne FAQ.

Contact

Het Nationaal Agentschap European Solidarity Corps is bereikbaar via telefoonnummer 030 – 2306 344. Het kan voorkomen dat we telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Heb je een dringende vraag? Stuur ons dan een e-mail naar esc@nji.nl en vermeld duidelijk in de onderwerpregel dat het om een spoedvraag gaat.

Ben je deelnemer aan het programma en heb je vragen? Neem dan contact op met de projectverantwoordelijke bij de zendende organisatie. Voor informatie en ondersteuning kan je ook terecht bij de Nederlandse ambassade en/of het Nederlandse consulaat in het land waar je verblijft.

Terug naar Nieuws

Oekraïne FAQ

Meestgestelde vragen en antwoorden voor projectcoördinatoren met betrekking tot de situatie in Oekraïne en het European Solidarity Corps.

Klik hier
bgie