Skip to main content

Als Nationaal Agentschap European Solidarity Corps maken wij het onze aanvragers graag zo makkelijk mogelijk. Op deze pagina zetten we de hulplijnen en hoe je er gebruik van kunt maken op een rijtje.

Impacttool

Vanuit het programma Erasmus+ is een Impacttool ontwikkeld die organisaties helpt om hun projecten zo goed mogelijk vorm te geven. Omdat de programma’s Erasmus+ en het European Solidarity Corps vergelijkbare doelen nastreven, is de Impactttool ook toepasbaar op projecten binnen het European Solidarity Corps. De tool helpt je om je ideeën te toetsen en aan te scherpen door verschillende vragen te stellen over je doelgroep, je activiteiten, je beoogde resultaten en natuurlijk: de impact van je project. 

Adviesgesprek

Als je een idee hebt kun je altijd een (online) afspraak maken met een van de adviseurs om te kijken of jouw idee in aanmerking kan komen voor subsidie. Dit is een mooie manier om extra tips te verzamelen en vragen te stellen, maar ook om te voorkomen dat je moeite in een aanvraag stopt die niet binnen het programma past.

Een afspraak maken voor een adviesgesprek kan

Of neem gewoon contact met ons op

Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen of mailen met je vragen zonder direct een adviesgesprek te plannen. We helpen je graag!

bgie